Erkend hersteller

Erkend hersteller

Een accident kan altijd gebeuren. Het is vanzelfsprekend dat u deze schade zo snel en efficiënt mogelijk wenst te behandelen. Tommy’s Carrosserie is dan ook uw specialist voor ieder type schade aan uw voertuig en wij maken graag tijd om u zo snel en goed mogelijk verder te helpen. We zijn een erkend hersteller en werken samen met onderstaande verzekeringsmaatschappijen.

Dankzij ons lidmaatschap bij Eurogarant ontvangt u een waarborgattest en garantie van 3 jaar na elke herstelling. Tommy’s Carrosserie is als multi-merkenhersteller erkend door Eurogarant. Wat betekent dat er voldaan wordt aan strenge criteria die de kwaliteit en vakbekwaamheid garanderen. Er wordt door een gecertificeerd bureau onder meer gekeken naar uitrusting, netheid, infrastructuur, vergunningen, efficiëntie, milieu, preventie en veiligheid. Eurogarant is hét kwaliteitslabel van de carrosseriesector. Door de strenge kwaliteitsnormen die Eurogarant vooropstelt, behoren de leden, dus ook Tommy’s Carrosserie, tot de top in de carrosseriebranche.

Als eigenaar van “Tommy's Carrosserie" worden wij dagelijks geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Wij willen een grotere efficiëntie bereiken in onze schadeherstelbedrijf en in onze reparatietechnieken. Daarnaast willen wij ook op de hoogte blijven van de recentste marktontwikkelingen om de juiste strategische keuzes te kunnen maken.
Als lid van CertifedFirst kunnen wij dus profiteren van deskundige kennis over succesvolle marketing, efficiënt management en moderne technologie. Zij ondersteunen ons met praktische oplossingen, zodat ons bedrijf voorbereid is op de toekomst.
CertifiedFirst draagt duurzaamheid hoog in het vaandel en heeft daarom een duurzame samenwerking met Duurzaam Repareren. Deze instantie ziet erop toe dat zowel de gebruikte producten als de toegepaste processen beantwoorden aan de strengste duurzaamheidseisen.

CertifiedFirst werkt samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die iedere dag vertrouwen op de expertise van CertifiedFirst voor de schadeherstelnoden van hun klanten.

Tommy’s Carrosserie wordt dus ook aanbevolen door verschillende verzekeringsmaatschappijen.
Dit wil in praktijk zeggen dat uw makelaar of verzekeringsmaatschappij u naar onze carrosserie stuurt zodat wij alle papierwerk en opvolging van het dossier rechtstreeks met de maatschappij regelen. Het voordeel hiervan is dat u bij afhaling van uw voertuig, de herstellingsfactuur niet hoeft voor te schieten. Wij regelen deze betaling rechtstreeks met uw maatschappij.

Contacteer ons

Contacteer ons indien je meer info wilt over onze diensten of spring binnen in onze garage.